De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Blog

30 mei 2021

NIEUW: FIETSEN IN OEGANDA, OEKANDA?

We trekken voor een “once in a lifetime experience” naar de groene long van Afrika en verkennen er met de mountainbike het échte Oeganda. Weinig plekken in de wereld hebben zo’n enorme variëteit aan fauna en flora te midden spectaculaire landschappen. We gaan op zoek naar de chimpansees en enkele leden van de Big 5. Vanop onze fiets aanschouwen we de prachtige omgeving rond het Victoriameer waar de Nijl ontspringt – banen we ons een weg door dichte jungle en bevinden we ons in de schaduw van de ‘Rwenzori Mountains’ op de rand van een kratermeer! We ontmoeten kleurrijke mensen met hun prachtige warme glimlach. In Oeganda zie je hoe de moderne wereld en traditionele dorpsgebruiken, verschillende religies en culturen harmonieus naast en door elkaar bestaan. Oeganda wordt niet voor niets de Parel van Afrika genoemd.
Wil je graag jezelf, je wekelijkse fietsgroep, je medewerkers of relaties een bijzondere ervaring aanbieden, aarzel niet om een seintje te geven via baron@holapola.be.

27 februari 2018

NIEUW: DE LYCIAN WAY

Dit najaar gaan we stevig wandelen langs een van de mooiste wandelwegen van Europa: de Lycian Way in Turkije. 's Avonds genieten we van de heerlijke keuken in een boetiekhotelletje, boot of familiepension.  Een reis onder een heerlijk najaarszonnetje, met gids Koray!!

27 november 2017

Fijn om het eens van een ander te horen...

Beste mensen van Hola Pola,

We zijn net terug van Mumbai. En omdat jullie graag wilden weten hoe het is geweest, sturen we even dit mailtje. Het was in één woord FANTASTISCH !
We hebben een onvergetelijke week gehad. Bombay Bollywood is een echte aanrader ! Wij vertellen het zeker verder !!!!
Groetjes, Patrick en Mieke

Lees meer
29 mei 2017

Met Helga naar Mumbai!

Helga is de rust zelve tussen al het natuurgeweld van onze andere gidsen. Ze is een verfijnde verhalenverteller die haar passie en enthousiasme voor India met je deelt. Een reis met haar is als een wervelend theaterstuk, met een intro, midden en sprankelend einde. In de georganiseerde chaos van Mumbai, met al zijn contrasten, voelt Helga zich als een vis in het water. Dé perfecte gids voor een Baron-avontuur!

7 december 2018

Bombay Bollywood: wat een reis!

Dag Johan, Na elke reis van Hola Pola heb ik u steeds een berichtje gestuurd om onze ervaring te delen. Nu zijn jullie zelf mee geweest maar toch wilde ik een mailtje sturen... Wat een reis hebben we weer gehad! Alles was gewoon top! Een perfect geplande reis, super gids en een heel aangename compagnie. (we waren met een kleine schrik J vertrokken, een grote groep onbekende mensen als reisgenoten ligt een beetje uit onze comfort zone J ) We hebben enorm genoten !! Blij dat we mee mochten, blij dat we u en Edith hebben leren kennen J (Caroline)

Geniet hier even mee van deze héél bijzondere reis!!

27 november 2017

Incentive trip naar Marrakech

We organiseren regelmatig incentives voor bedrijven. Creatieve programma's, op maat, authentiek, een beetje "buiten de lijntjes", maar zeer comfortabel. Recent organiseerden we voor enkele bedrijven "Magisch Marrakech", een bijzonder geapprecieerde 4-daagse trip (3 nachten) naar Marrakech en het Atlas-gebergte. Wil je graag je medewerkers of relaties een bijzondere ervaring aanbieden, aarzel niet om een seintje te geven via baron@holapola.be.

7 november 2017

Albanië en Montenegro

Gids Vlatko nam de eerste Baron-reizigers mee door zijn land voor een wandeltocht in de grensstreek van Montengro en Albanië. Hij is een van de pioniers die wandeltochten uitzet in de bergen van Montenegro, Albanië en Bosnië. Tot in de kleinste dorpjes is hij gekend en gerespecteerd. Met hem op pad zijn was een heerlijke tocht, iedereen was enthousiast! Een unieke reis!