De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Uniek concept

De Baron van Hola Pola organiseert originele en avontuurlijke reizen voor gezellige mensen. We brengen kleine groepjes van 8 à 12 fijne mensen samen, buiten de schoolvakanties.  Samen met een gepassioneerde gids ga je op pad voor een unieke en onvergetelijke ontdekvakantie. Authentiek en toch comfortabel. In één zin: "Avontuur met een glas wijn". Van harte welkom!

Kleine prinsen worden groot...

De Baron van Hola Pola is er in eerste instantie voor ouders die al eens met De Prins van Hola Pola meereisden. Voor ouders die onze specifieke manier van reizen heel sterk appreciëren.  We merken uit eigen ervaring dat naarmate kinderen groter worden, ouders ook eens graag zonder hen op pad gaan.  In een klein groepje en met een supergids die zorgt dat alles op wieltjes loopt.

Wat maakt onze reizen typisch?

Hola Pola vakanties zijn actieve reizen vol bijzondere ervaringen.  Samen met gelijkgezinde reisgenoten. Samen met een gepassioneerde en inspirerende gids.

Kleine groepjes gezellige mensen

Het is onze bedoeling voor elk van onze reizen 8 à 12 mensen samen te brengen. Je kan per koppel of duo inschrijven. Je kan ook zelf je groepje samenstellen en met vrienden een unieke ervaring delen. 

Open geest en respect

Tijdens al onze reizen staan nieuwsgierigheid, verwondering en respect (voor de mensen en de natuur) centraal.

Op maat voor collega's

Als je geen klassieke incentive-reis wil, maar als je je medewerkers of collega's een reis met karakter, met een ziel, "met een hoek af" wil laten meemaken, dan gaan we graag samen aan de slag.

Zonder compromissen

We dompelen ons helemaal onder in de sfeer en het verhaal van de reis. Als we actief zijn in de natuur, mag het gerust pittig zijn. Als we aan tafel genieten, mag het ten volle zijn. We blijven altijd zo ver mogelijk van het toeristische circuit.  We zoeken naar de meest charmante, comfortabele en authentieke logies die er voorhanden zijn.  Dat zijn soms echte pareltjes, maar soms evenzeer een trekkershut in the middle of nowhere. Altijd plaatsen met een eigen karakter en een eigen verhaal.

 

Slow travel

Slow travel is een manier van reizen waarbij je kiest voor kwaliteit in plaats van kwantiteit. Wij willen niet door een land crossen van de ene “attractie” naar de andere.

Daarom kiezen we ervoor om gedurende een week zoveel mogelijk te beleven en zo weinig mogelijk rond te rijden.