De prins van Hola Pola - Ontdekvakanties voor nieuwsgierige kinderen en grote mensen

Wie zijn wij

Wij zijn een buitenbeentje in de reiswereld. Omdat we kleinschalig zijn (en willen blijven), kunnen we van elk van onze reizen iets heel bijzonders maken. Authenticiteit, comfort en passie staan in elke reis centraal. We werken enkel met mensen die het hart op de juiste plaats hebben en die er ongelooflijk veel 'goesting' in hebben. We wensen je veel "ontdekplezier" op onze website en hopelijk reis je met ons mee!

Prins en Baron

In 2006 gingen we van start met Prins van Hola Pola: bijzondere reizen voor gezinnen met kinderen. Enthousiaste reacties zorgen ervoor dat we Prins van Hola Pola verder blijven uitbouwen. Hun suggestie om ook reizen voor volwassenen te organiseren, buiten de schoolvakanties, leidde tot Baron van Hola Pola. Voor ouders, vrienden of collega’s die onze manier van reizen appreciëren.

Dreamteam

We zijn bijzonder fier op ons team van partners en gidsen. Het zijn stuk voor stuk bijzondere en inspirerende mensen, gepassioneerd én professioneel. Onze gidsen verwelkomen je als vrienden en bieden je een reis vol ervaringen die voor 'toeristen' verborgen blijven.

Ons team

Catherine, Veerle, Stéphanie en Tom vormen ons "basecamp".  Wij zorgen er voor dat je zo snel mogelijk een reisvoorstel ontvangt en natuurlijk dat alles tijdens je reis op wieltjes loopt. Samen hebben we een groot deel van de wereld gezien, stel ons dus maar op de proef!

Stéphanie en Tom

"In 2007 bracht een reis rond de wereld ons in vier continenten. Drie flinke zonen later trokken we in 2019 bijna een jaar door Azië en Australië. 5 on the road was een feit! Deze ontdekkingsreis met Kamiel, Oscar en Jef bracht ons dicht bij lokale mensen, ver van de begane paden. Inmiddels waren we ook al enkele keren met Hola Pola op pad geweest. Het was onmiddellijk duidelijk dat we dezelfde filosofie deelden. We zijn enorm fier dat we de fakkel overnamen en dat we nu onze passie voor authentieke en persoonlijke reizen kunnen delen met andere nieuwsgierige reizigers"